logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Om oss

Vad vi gör

Vi skapar digitala lösningar såsom webb- och mobilapplikationer, hemsidor och skräddarsydda affärssystem samt utvecklar digital infrastruktur åt företag i alla branscher. Men vi gör mer än så för våra kunder.

Se oss som en personlig IT-partner som är insatt i din verksamhet och som alltid finns redo med kloka råd under hela den digitala resan. Vi har erfarenheten att lotsa dig mot resultaten som du är ute efter och resurserna att snabbt skala upp och ner när dina behov förändras.

Läs mer om våra lösningar

VÅRT TEAM I SVERIGE

Tony - VD
Rebecca - Projektledare
Thomas - Utvecklare
Emma - Kundansvarig
Eric - Designer
Fahima - Projektassistent
Patric - Utvecklare
Christina - Projektledare

VÅR HISTORIA

Entella har funnits med länge i gemet. Allt började i Sollentuna utanför Stockholm år 1986. Då grundades IT-bolaget Techsell som sedan bytte namn till TXL och slutligen Entella som vi heter idag. Tredje gången gillt som man brukar säga.

Den första produkten vi utvecklade var ett butiksdatasystem, vilket satte oss på kartan på den svenska marknaden i början av det glada 90-talet. Under den senare delen av decenniet lanserade vi även Sveriges första CMS som fick namnet Sitemanager.

Som vanligt går tiden fort när man har roligt och 20 år efter starten började vi utveckla lösningar för mobila enheter och lösningar som är anpassade för den nya videosamtalsfunktionen som kom runt år 2006. Strax därefter började vi utveckla appar för de nya smarta telefonerna som tog marknaden med storm. Och på den vägen är det.

Idag har vi kontor både i Indien och i Sverige och en lång lista av framstående företag, bland annat Aftonbladet, USA:s National Homeland Security, Arlanda Express, Ericsson och Åhléns, som vi genom åren har hjälpt att förverkliga koncept och idéer av olika storlekar och karaktär.