logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Stockholms Auktionsverk

Stockholms Auktionsverk är idag en av de ledande nordiska marknadsplatserna för konst, konsthantverk och äldre och modernare antikviteter. Deras verksamhet i Stockholm drivs från tre lokaler — Nybrogatan 32 på Östermalm, där deras stora kvalitets- och specialauktioner hålls, samt i Magasin 5 i Frihamnen och Slakthusgatan 22 vid Globen där de driver våra onlineauktioner.

MER INFO KOMMER INOM KORT

Glamly

Glamly erbjuder professionella skönhetstjänster On-Demand och tar med salongupplevelsen till deras kunder. Med Glamlys app kan deras kunder enkelt boka en eller flera skönhetsbehandlingar och själva välja dag, tid & plats.

MER INFO KOMMER INOM KORT

Invidzonen

Invidzonen är en ideell organisation som stöttar alla närstående till personal i utlandstjänst. Den startades 2007 av eldsjälen Cesilia Karlsson Kabaca. Deras syfte och mål är att aktivt och kreativt stötta anhöriga till utlandstjänstgörande personal. De kan stärka de anhörigas självkänsla, självförtroende och tillit till sig själva. Att ge anhöriga en möjlighet att använda sig av sin kreativitet till personlig utveckling och att få alla anhöriga att känna att de är viktiga och behövs samt att motverka känslan av ensamhet.

MER INFO KOMMER INOM KORT